detacheren

Armeco detacheert uitsluitend naar volmachtbedrijven en verzekeraars. Wij selecteren professionals op zorgvuldige wijze. We kennen onze kandidaten: hun persoonlijkheden, vaardigheden en ambities.

converteren

Armeco richt zich bij converteren uitsluitend op volmachtbedrijven en verzekeraars. We hebben de kennis en software in huis om een conversie traject van begin tot einde volledig te beheren.

login

Werken voor Armeco

Wil jij graag werken binnen de verzekeringsbranche?

Armeco zoekt talenten die willen investeren in een loopbaan binnen de verzekeringsbranche. We zoeken kandidaten die energie willen steken in het vak. Kandidaten met de gezonde mentaliteit om zich volledig in te zetten voor een project en bedrijf.

Herken jij je in dit geschetste profiel?

Wellicht ben jij dan één van de kandidaten waar wij naar op zoek zijn. Vervolgens gaan wij graag voor jou op zoek naar een baan die past bij jouw kennis, vaardigheden en wensen. Wij detacheren jou naar verschillende bedrijven om ervaring op te doen. Ook wanneer je iemand bent die ervan houdt om te wisselen tussen projecten, ben je bij ons aan het juiste adres.
Ook wanneer je freelancer bent of wil worden, dan willen wij graag in contact komen met jou. Ook op het moment dat we geen concrete opdracht hebben. We gaan graag om de tafel zitten om jou te vertellen over onze werkwijze en onze opdrachtgevers.

Wat mag jij van ons verwachten?

We hebben aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en bieden afwisseling in projecten.

Plaats je CV of neem direct contact met ons op.

Recruiter / Consultant gezocht ivm toename aanvragen

Armeco is een succesvolle onderneming, gestart in 2006. Wij zijn een dynamische, landelijk werkende uitzend/detacheringsonderneming. Ons specialisme kenmerkt zich door een open en persoonlijke...

interesse?

Directiesecretaresse

Voor een relatie in Ede  zijn wij op zoek naar een “Directiesecretaresse”   Beschrijving aanvraag Voor onze locatie in Rotterdam zoeken wij per direct...

interesse?

adviesgesprek?

neem contact op via 033 - 888 61 45

vacature plaatsen?

klik hier en plaats uw vacature.