detacheren

Armeco detacheert uitsluitend naar volmachtbedrijven en verzekeraars. Wij selecteren professionals op zorgvuldige wijze. We kennen onze kandidaten: hun persoonlijkheden, vaardigheden en ambities.

converteren

Armeco richt zich bij converteren uitsluitend op volmachtbedrijven en verzekeraars. We hebben de kennis en software in huis om een conversie traject van begin tot einde volledig te beheren.

login

Recruitment

Armeco Recruitment specialiseert zicht in de verzekeringsbranche. Onze branche- en vakkennis laten wij in uw voordeel werken. U zult dit ervaren als een belangrijk punt van herkenning. Dit is onmisbaar voor het creëren van een vertrouwensbasis welke noodzakelijk is voor het inschatten van de kansen van de kandidaat binnen het relatienetwerk van Armeco. Daarnaast is dit ook onmisbaar voor het succesvol invullen van de vacature bij onze opdrachtgever.

Voor de opdrachtgever nemen wij de doelstellingen en visie van de organisatie als uitgangspunt en voor de kandidaat nemen wij haar/zijn ambitie als uitgangspunt. Succes ontstaat wanneer beide ambitielijnen op elkaar aansluiten.

Recruiter / Consultant gezocht ivm toename aanvragen

Armeco is een succesvolle onderneming, gestart in 2006. Wij zijn een dynamische, landelijk werkende uitzend/detacheringsonderneming. Ons specialisme kenmerkt zich door een open en persoonlijke...

interesse?

Directiesecretaresse

Voor een relatie in Ede  zijn wij op zoek naar een “Directiesecretaresse”   Beschrijving aanvraag Voor onze locatie in Rotterdam zoeken wij per direct...

interesse?

adviesgesprek?

neem contact op via 033 - 888 61 45

vacature plaatsen?

klik hier en plaats uw vacature.