detacheren

Armeco detacheert uitsluitend naar volmachtbedrijven en verzekeraars. Wij selecteren professionals op zorgvuldige wijze. We kennen onze kandidaten: hun persoonlijkheden, vaardigheden en ambities.

converteren

Armeco richt zich bij converteren uitsluitend op volmachtbedrijven en verzekeraars. We hebben de kennis en software in huis om een conversie traject van begin tot einde volledig te beheren.

login

Portefeuille analyse

Wilt u weten of en hoe u meer rendement kunt halen uit uw lopende verzekeringsportefeuille? Armeco heeft de specialistische kennis in huis om een grondige portefeuille analyse uit te voeren.

Allereerst bepaalt onze consultant aan de hand van uw bedrijfsgegevens de waarde van uw portefeuille. We geven u inzicht in uw risico’s en geven advies over het beheren daarvan. Vaak kunt u doormiddel van doordacht risicobeheer meer rendement uit uw portefeuille halen.

Portefeuille beheer
Armeco biedt tevens de mogelijkheid om het beheer van uw portefeuille door ons te laten uitvoeren. Dit tegen een aantrekkelijk tarief. Vanaf 1 januari 2012 kunnen wij dit ook doen voor uw (collectieve) pensioenklanten. U hoeft dus geen WFT pensioenvergunning aan te vragen.

Recruiter / Consultant gezocht ivm toename aanvragen

Armeco is een succesvolle onderneming, gestart in 2006. Wij zijn een dynamische, landelijk werkende uitzend/detacheringsonderneming. Ons specialisme kenmerkt zich door een open en persoonlijke...

interesse?

Directiesecretaresse

Voor een relatie in Ede  zijn wij op zoek naar een “Directiesecretaresse”   Beschrijving aanvraag Voor onze locatie in Rotterdam zoeken wij per direct...

interesse?

adviesgesprek?

neem contact op via 033 - 888 61 45

vacature plaatsen?

klik hier en plaats uw vacature.