detacheren

Armeco detacheert uitsluitend naar volmachtbedrijven en verzekeraars. Wij selecteren professionals op zorgvuldige wijze. We kennen onze kandidaten: hun persoonlijkheden, vaardigheden en ambities.

converteren

Armeco richt zich bij converteren uitsluitend op volmachtbedrijven en verzekeraars. We hebben de kennis en software in huis om een conversie traject van begin tot einde volledig te beheren.

login

Over Armeco

Armeco is een succesvolle onderneming, gestart in 2006.
Wij zijn een dynamische landelijk werkende uitzend-/detacheringsonderneming.
Ons specialisme kenmerkt zich door een open en persoonlijke samenwerking, waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid   en meedenken voorop staan. We bouwen graag een vertrouwelijke band op met onze opdrachtgevers,
met als doel een langdurige en succesvolle samenwerking. Door specifiek de  wensen van onze opdrachtgevers in kaart te brengen, kunnen wij zorgen voor plaatsing van de juiste persoon die hierop aansluit.

  • Succesvolle franchiseformule.
    Armeco heeft een franchise formule ontwikkeld, voor ondernemers – wij noemen dat franchisenemer – werk je vanuit huis of je eigen kantoor. Wij verzorgen zowel de front- als backoffice faciliteiten, (voor)financiering, werkgeverschap en marketing. Onze unieke franchise-formule garandeert uitzend-/detacheringsonderneming tegen het juiste tarief.

 

  • Franchising bij Armeco
    In ons concept betekent dit dat wij je de mogelijkheid bieden om vanuit eigen huis een onderneming op te zetten op het gebied van arbeidsbemiddeling, met uitstekende perspectieven. Wij bieden hierbij optimale ondersteuning door een aantal essentiële taken van je over te nemen, zodat jij je volledig kunt richten op de bemiddelingsactiviteiten. Wij vragen geen entreefee of investeringskosten.
    Als ondernemer kun je je volledig richten op de echte kernactiviteiten, namelijk het bij elkaar brengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

Jouw taken zijn:
– Acquisitie van opdrachten
– Uitbouwen en onderhouden van contacten met opdrachtgevers
– Werven, screenen, selecteren, uitplaatsen en begeleiden van werknemers
– Registratie van basisgegevens en contacten van opdrachtgevers en werknemers
– Uitvoeren van regionale marketingactiviteiten

De volgende taken nemen wij voor je uit handen:
– Facturatie en debiteurenbeheer
– Samenstellen van arbeidscontracten en loonbelastingverklaringen
– Aangiftes en afdrachten loonbelasting en sociale verzekeringen
– Salarisverwerking en uitbetaling aan de werknemers
– Aanmelding van ziekte bij de bedrijfsvereniging
– Bewaking van het fasensysteem conform de CAO voor uitzendkrachten
– Het screenen van werknemers
– Plaatsing van vacatureaanvragen
– Regelen van diverse kwaliteitswaarborgen, verzekeringen, fiscus, aanvullende    ziektekosten, en dergelijke.

Is je interesse gewekt ?
Ben je enthousiast geworden na het lezen van de informatie over Armeco en onze franchisemogelijkheden? Lijkt het je wat om franchisenemer te worden bij Armeco en een bijdrage te leveren aan het opbouwen van een succesvol uitzend/detacheringsbedrijf in Nederland? Dan maken we graag kennis met jou.

Neem contact met ons op

 

 

Recruiter / Consultant gezocht ivm toename aanvragen

Armeco is een succesvolle onderneming, gestart in 2006. Wij zijn een dynamische, landelijk werkende uitzend/detacheringsonderneming. Ons specialisme kenmerkt zich door een open en persoonlijke...

interesse?

Directiesecretaresse

Voor een relatie in Ede  zijn wij op zoek naar een “Directiesecretaresse”   Beschrijving aanvraag Voor onze locatie in Rotterdam zoeken wij per direct...

interesse?

adviesgesprek?

neem contact op via 033 - 888 61 45

vacature plaatsen?

klik hier en plaats uw vacature.