detacheren

Armeco detacheert uitsluitend naar volmachtbedrijven en verzekeraars. Wij selecteren professionals op zorgvuldige wijze. We kennen onze kandidaten: hun persoonlijkheden, vaardigheden en ambities.

converteren

Armeco richt zich bij converteren uitsluitend op volmachtbedrijven en verzekeraars. We hebben de kennis en software in huis om een conversie traject van begin tot einde volledig te beheren.

login

Detacheren

Wij selecteren professionals op zorgvuldige wijze. Wij kennen onze kandidaten: hun persoonlijkheden, vaardigheden en ambities. Graag leren wij ook u als opdrachtgever goed kennen. Het uiteindelijke doel: een succesvolle samenwerking, gegrond door vertrouwen.

Bent u op zoek naar een enthousiaste professional die zich snel en goed mengt binnen uw organisatie? Wij vinden voor u de juiste kandidaat. Hoe doen wij dat? Wij zorgen ervoor dat wij uw wensen helder voor ogen hebben. Op basis daarvan gaan wij op zoek naar een passende kandidaat. Wij matchen en sturen daarbij aan op goede communicatie, tussen alle betrokken partijen. Wij zetten in op vertrouwen, de basis voor een langdurige en succesvolle samenwerking.

Recruiter / Consultant gezocht ivm toename aanvragen

Armeco is een succesvolle onderneming, gestart in 2006. Wij zijn een dynamische, landelijk werkende uitzend/detacheringsonderneming. Ons specialisme kenmerkt zich door een open en persoonlijke...

interesse?

Directiesecretaresse

Voor een relatie in Ede  zijn wij op zoek naar een “Directiesecretaresse”   Beschrijving aanvraag Voor onze locatie in Rotterdam zoeken wij per direct...

interesse?

adviesgesprek?

neem contact op via 033 - 888 61 45

vacature plaatsen?

klik hier en plaats uw vacature.