detacheren

Armeco detacheert uitsluitend naar volmachtbedrijven en verzekeraars. Wij selecteren professionals op zorgvuldige wijze. We kennen onze kandidaten: hun persoonlijkheden, vaardigheden en ambities.

converteren

Armeco richt zich bij converteren uitsluitend op volmachtbedrijven en verzekeraars. We hebben de kennis en software in huis om een conversie traject van begin tot einde volledig te beheren.

login

Converteren

Armeco richt zich bij converteren uitsluitend op volmachtbedrijven en verzekeraars. We hebben de kennis en software in huis om een conversie traject van begin tot einde volledig te beheren. We rekenen een prijs per polis, dus geen verassingen achteraf. Door onze duidelijke en heldere aanpak weet u exact waar u aan toe bent.

Armeco kan zich richten op de volgende conversie trajecten:

  • Overvoer van volmacht naar volmacht
  • Overvoer van provinciaal naar volmacht
  • Nieuwe intermediair in uw portefeuille
  • Nieuw aangekochte portefeuilles
  • Nieuw administratiesysteem

Armeco onderscheidt drie vormen om te converteren. De meest geschikte vorm wordt gekozen aan de hand van uw wensen en het type conversie traject.

De drie vormen:

1. Handmatige conversie
Een handmatige conversie spreekt voor zich. Iedere polis wordt afzonderlijk beoordeeld voordat de overvoer plaatsvindt. Deze wordt vervolgens handmatig overgevoerd in uw systeem.

2. Technische conversie
Bij een technische conversie vragen wij u om een volledig digitaal overzicht van de te converteren portefeuille. We maken gebruik van onze eigen software waarmee we ervoor zorgen dat uw portefeuille op de juiste manier geïmplementeerd wordt.

3. Handmatige en technische conversie
Ook een combinatie van handmatige en technische conversie is mogelijk. Allereerst voeren wij de technische conversie waarna vervolgens de polissen handmatig bewerkt worden. We hebben de juiste software in huis om de controle te behouden.

Recruiter / Consultant gezocht ivm toename aanvragen

Armeco is een succesvolle onderneming, gestart in 2006. Wij zijn een dynamische, landelijk werkende uitzend/detacheringsonderneming. Ons specialisme kenmerkt zich door een open en persoonlijke...

interesse?

Directiesecretaresse

Voor een relatie in Ede  zijn wij op zoek naar een “Directiesecretaresse”   Beschrijving aanvraag Voor onze locatie in Rotterdam zoeken wij per direct...

interesse?

adviesgesprek?

neem contact op via 033 - 888 61 45

vacature plaatsen?

klik hier en plaats uw vacature.