detacheren

Armeco detacheert uitsluitend naar volmachtbedrijven en verzekeraars. Wij selecteren professionals op zorgvuldige wijze. We kennen onze kandidaten: hun persoonlijkheden, vaardigheden en ambities.

converteren

Armeco richt zich bij converteren uitsluitend op volmachtbedrijven en verzekeraars. We hebben de kennis en software in huis om een conversie traject van begin tot einde volledig te beheren.

login

Detacheren

Wij selecteren professionals op zorgvuldige wijze. We kennen onze kandidaten: hun persoonlijkheden, vaardigheden en ambities. Graag leren we ook u als opdrachtgever goed kennen. Het uiteindelijke doel: een succesvolle samenwerking, gegrond door vertrouwen.

Bent u op zoek naar een enthousiaste professional die zich snel en goed mengt binnen uw organisatie? Wij vinden voor u de juiste kandidaat. Hoe doen we dat? We zorgen ervoor dat we uw wensen helder voor ogen hebben. Op basis daarvan gaan we op zoek naar een passende kandidaat. Wij matchen en sturen daarbij aan op goede communicatie, tussen alle betrokken partijen. We zetten in op vertrouwen, de basis voor een langdurige en succesvolle samenwerking.

Recruiter / Acquisiteur gezocht ivm toename aanvragen

    Armeco is een georiënteerd detacheringsbureau met meer dan 10 jaar ervaring in de branche. Onze medewerkers hebben ruime ervaring in het detacheringswezen....

interesse?

Directiesecretaresse

Voor een relatie in Ede  zijn wij op zoek naar een “Directiesecretaresse”   Beschrijving aanvraag Voor onze locatie in Rotterdam zoeken wij per direct...

interesse?

adviesgesprek?

neem contact op via 033 - 888 61 45

vacature plaatsen?

klik hier en plaats uw vacature.